Drumul spre conștientizare

Drumul spre conștientizare

Disponibilitate: În Stoc

13,00 

Vizualizare de ansamblu rapida

Te gândeşti adesea cum poţi fi liniştit şi mulţumit în iureşul vieţii cotidiene? Altfel spus, cum te poţi bucura de viaţă în permanenţă şi depăşi obstacolele cu seninătate?
Ei bine, lucrurile sunt mai simple decât ţi-ai imagina. Nu trebuie să cauţi în exterior toate acestea. Nu în avere, distracţii, posesiuni materiale, dependenţe de orice tip, sau orice ţi-ar aduce satisfacţii temporare. Tot ce trebuie să faci este să iei o pauză. O pauză pentru a te asculta pe tine însuţi, pentru „a reflecta asupra viselor nerealizate ale sufletul.” O pauză pentru a-ţi conştientiza propria viaţă.

Drumul spre conștientizare

Click dublu pe imaginea de mai sus pentru a vizualiza imaginea intreaga

Micsorare
Marire

Detalii

Acesta este îndemnul lui Valerio Albisetti, fondatorul psihoterapiei spirituale creştine, autorul cărții „Drumul spre conştientizare”. Citind-o vei învăţa cum să porneşti pe drumul conştientizării: de ce este important să îţi goleşti mai întâi mintea, să abandonezi cel puţin un timp activităţile obişnuite, pentru a intra în casa sufletului tău şi a-l asculta. Lucrarea este un ghid practic spre conştientizarea propriei vocaţii, a redobândirii stimei de sine şi a trăirii unei vieţi autentice, în conformitate cu „planul lui Dumnezeu” pentru tine. Aşadar, să dăm curs invitaţiei autorului, şi să cunoaştem sensul profund al existenţei noastre, pentru a ne simţi „fiinţe umane împlinite, realizate în profunzime.”

Mai multe informatii

Autor Valerio Albisetti
ISBN 978-973-1967-40-0
Pagini 120
Ediţie I
Colecţia A trăi ca protagonişti
Editura Editura PAULINE
Anul apariţiei 2014