CU MAICA TEREZA 24 de propuneri pentru o viaţă fericită

CU MAICA TEREZA 24 de propuneri pentru o viaţă fericită

Disponibilitate: În Stoc

10,00 

Vizualizare de ansamblu rapida

Cele douăzeci și patru de întrebări pe care Maica Tereza le-a adresat ei înseși și răspunsurile pe care şi le-a dat devin un itinerariu către un nou umanism.
Calea spre realizarea deplină a propriei persoane, indicată de către sfânta din Calcutta în termeni foarte practici, poate fi rezumată prin aceste cuvinte simple: „Să facem lucruri mici cu iubire mare” și „zi după zi”.
Cu sfaturile sale prețioase, cu povestirea unor episoade ale existenței sale, cu puterea rugăciunilor sale, Maica Tereza trezește și astăzi entuziasmul celui care dorește să o cunoască, așa cum, în timpul vieții sale, insufla energie colaboratorilor ei. Textele altor autori folosite pentru aprofundarea fiecărei tematici și trimiterea la magisteriul papei Francisc ne vorbesc despre sintonia deplină a gândirii Maicii Tereza cu tradiția permanentă a Bisericii.

CU MAICA TEREZA              24 de propuneri pentru o viaţă fericită

Click dublu pe imaginea de mai sus pentru a vizualiza imaginea intreaga

Micsorare
Marire

Detalii

Atât reflecțiile și sfaturile Maicii Tereza, cât și rugăciunile sale simple și profunde, devin un instrument folositor pentru a ne conecta la Izvorul oricărei activități concrete. Acest drum formativ este, fără îndoială, semnificativ și eficace pentru soți și părinți, pentru învățători, profesori și cateheți, pentru tineri și adulți. În contextul actual în care par să prevaleze fragmentul asupra sintezei, emoția asupra adevărului și imediatul asupra proiectului de viață, această carte poate reprezenta un reper important și sugestiv ce ne poate ajuta să ne mișcăm cu mai multă eficiență și coerență în labirintul existenței, adesea măcinat de improvizație, de grabă și de neatenție.

Mai multe informatii

Autor Ediție îngrijită de Luigi Guglielmoni - Fausto Negri
ISBN 9789731967516
Pagini 128
Ediţie I
Colecţia Cuvinte de viaţă
Editura Editura PAULINE
Anul apariţiei 2016