Sfântul Padre Pio din Pietrelcina

7,00 RON
Fara TVA

Un sfânt al timpurilor moderne”. Aşa a fost definit Francisc Forgione, cel pe care îl cunoaştem cu toţii cu numele de Padre Pio, preotul capucin care, timp de 50 de ani, a purtat în trupul său semnele patimii lui Cristos şi care a fost declarat sfânt la 16 iunie 2002, de către papa Ioan Paul al II-lea.

Cantitate

Om al rugăciunii şi al suferinţei, s-a lăsat transformat de Dumnezeu în „pâine frântă pentru oamenii înfometaţi de iertarea Tatălui ceresc” (Ioan Paul al II-lea). Suflet ales de Dumnezeu ca să ardă de iubire pentru fraţii săi şi ca să se ofere victimă pentru mântuirea sufletelor, Padre Pio continuă şi astăzi să mijlocească la Domnul pentru cei care recurg la ajutorul său, răspândind parfumul miracolelor sale în întreaga lume.
Această carte ne introduce în viaţa şi gândurile lui Padre Pio ce sunt o invitaţie de a-i urma învățătura și exemplul vieţii sale dăruite lui Dumnezeu de-a lungul căreia s-a făcut „totul pentru toţi”. Iar în suferinţele şi nevoile acestei vieţi, Padre Pio ne indică cheia ce deschide inima lui Dumnezeu: rugăciunea.
De aceea, în cea de-a doua parte a cărţii, Padre Pio ne însoţeşte cu reflecţiile sale în diversele momente ale Sfintei Liturghii, în rugăciunea Rozariului şi Calea Crucii pe care acesta le-a iubit şi le-a recomandat cu căldură credincioşilor săi.
De asemenea, putem experimenta profunzimea vieţii sale de rugăciune şi intimitatea sa cu Dumnezeu prin rugăciunile compuse de el însuşi. Iar cine doreşte să ceară un har deosebit de la acest mare sfânt se poate ruga cu novena sau cu rugăciunile pentru diverse necesităţi.

Fisa tehnica

ISBN
978-973-1967-23-3
Pagini
132
Editura
PAULINE
Anul apariției
2014

S-ar putea sa-ti placa