CUM SĂ-ŢI ÎNVINGI TEAMA ŞI SĂ ÎNDRĂZNEŞTI SĂ SPERI. Trezeşte vulturul din tine

15,00 RON
Fara TVA

De unde vin temerile care ne paralizează? Trebuie să ne despuiem de fricile noastre pentru a înţelege care este teama fundamentală care le susţine pe celelalte. În general, este teama de moarte care înseamnă: eşec, respingere, abandon, neant. „Curajul de a te teme” constă tocmai în „despuierea” de aceste temeri şi confruntarea cu propriile noastre angoase existenţiale.
Acest exerciţiu ne poate conduce la disperare sau ne poate arunca... în braţele „Tatălui iubirii”! Pentru aceasta avem nevoie de Isus care vine să ne întâlnească şi ne prinde de mână. El ne conduce către casa părintească. Pe cale ne împărtăşeşte Duhul Tatălui care tămăduieşte temerile noastre.
Autorul propune un drum de credință realist și spiritual pentru a ne învinge temerile care ne paralizează și ne deprimă.

Cantitate

Vindecarea fricilor şi angoaselor care ne paralizează, depăşirea suferinţelor noastre interioare se găseşte în întâlnirea cu Dumnezeu. Din această întâlnire poate lua naştere o relaţie nouă, de încredere, cu Tatăl, care se reflectă în mod firesc asupra noastră şi a celorlalţi.
Autorul prezintă şi mărturia de viaţă a sfintei Tereza a Pruncului Isus care pătrunde în profunzime pe drumul copilăriei spirituale, acela al relaţiei filiale cu Tatăl care înlătură toată teama. A fost ea eliberată de fricile şi angoasele ei? Da, de acelea care mutilează, izolează şi paralizează relaţiile cu cei din jur. Dar, în interior, aceasta a rămas anxioasă şi hipersensibilă până la sfârşitul vieţii. Ea mărturiseşte că nu ne vindecăm niciodată complet de angoase, dar că este posibil să le asumăm într-o iubire mai mare, ca loc de întâlnire între slăbiciunea umană şi puterea divină, pentru a putea spune asemenea sf. Paul: „Toate le pot în  cel care mă întăreşte”.
Stă în puterea fiecăruia dintre noi să facem din temerile noastre resortul credinţei, al speranţei şi al iubirii.

Fisa tehnica

Autor
Joel Pralong
ISBN
978-973-1967-47-9
Pagini
144
Editura
PAULINE
Anul apariției
2015

S-ar putea sa-ti placa