CU MAICA TEREZA 24 de propuneri pentru o viaţă fericită

10,00 RON
Fara TVA

Cele douăzeci și patru de întrebări pe care Maica Tereza le-a adresat ei înseși și răspunsurile pe care şi le-a dat devin un itinerariu către un nou umanism. Calea spre realizarea deplină a propriei persoane, indicată de către sfânta din Calcutta în termeni foarte practici, poate fi rezumată prin aceste cuvinte simple: „Să facem lucruri mici cu iubire mare” și „zi după zi”.

Cantitate

Cu sfaturile sale prețioase, cu povestirea unor episoade ale existenței sale, cu puterea rugăciunilor sale, Maica Tereza trezește și astăzi entuziasmul celui care dorește să o cunoască, așa cum, în timpul vieții sale, insufla energie colaboratorilor ei. Textele altor autori folosite pentru aprofundarea fiecărei tematici și trimiterea la magisteriul papei Francisc ne vorbesc despre sintonia deplină a gândirii Maicii Tereza cu tradiția permanentă a Bisericii.

Atât reflecțiile și sfaturile Maicii Tereza, cât și rugăciunile sale simple și profunde, devin un instrument folositor pentru a ne conecta la Izvorul oricărei activități concrete. Acest drum formativ este, fără îndoială, semnificativ și eficace pentru soți și părinți, pentru învățători, profesori și cateheți, pentru tineri și adulți. În contextul actual în care par să prevaleze fragmentul asupra sintezei, emoția asupra adevărului și imediatul asupra proiectului de viață, această carte poate reprezenta un reper important și sugestiv ce ne poate ajuta să ne mișcăm cu mai multă eficiență și coerență în labirintul existenței, adesea măcinat de improvizație, de grabă și de neatenție. 

Fisa tehnica

Autor
Ediție îngrijită de Luigi Guglielmoni - Fausto Negri
ISBN
978-973-196-751-6
Pagini
128
Editura
PAULINE
Anul apariției
2016

S-ar putea sa-ti placa