DEVINO CEEA CE EŞTI. Un parcurs de psihospiritualitate creştină

15,00 RON
Fara TVA

Ideea de bază a acestei cărţi este aceea de a redescoperi valoarea propriei identităţi ca dar pe care Dumnezeu l-a făcut omului atunci când l-a creat. Şi pentru a reuşi, este necesar să ne bazăm pe ajutorul lui Isus, pentru că El este Vindecătorul, după cum afirmă autorul.
Dar nu trebuie să neglijăm instrumentele pe care le avem la dispoziţie pentru a vindeca rănile vieţii, experienţele negative pe care le-am trăit în copilărie sau la vârsta adultă, toate acele bariere care nu au permis dezvoltarea armonioasă a personalităţii sau au diminuat-o.
Este nevoie să redevenim conştienţi şi să luăm în stăpânire eul ca valoare esenţială a persoanei, modelându-l după eul lui Cristos, cum este prezentat în Scriptură.
Sunt numeroase citatele din Biblie care confirmă şi stimulează gândirea autorului.

Cantitate

Fiecare dintre noi se va întreba care este motivul venirii lui pe pământ. Atâta timp cât vom crede că scopul existenţei noastre stă în afara noastră, nu îl vom găsi. Scopul este a fi; cum trăim, nu ce facem. Şi cu ce fel de inimă trăim tot ce ni se întâmplă în fiecare zi în vieţile noastre.
Pentru a deveni conştienţi, sănătoşi şi integri este nevoie să mergem în interiorul nostru în profunzime. Ascultarea este condiţia de bază pentru a ne vindeca; o ascultare completă, totală, deplină atât în faţa slăbiciunilor cât şi a calităţilor noastre.
De asemenea, Albisetti ne recomandă folosirea a diverse tehnici precum rugăciunea şi meditaţia.
Pentru a ne simţi profund liberi, în pace cu noi înşine şi uniţi cu Dumnezeu este necesar să ne eliberăm mintea de gândurile iraţionale, iluzorii şi negative şi să le înlocuim cu gânduri raţionale, realiste şi pozitive.
Vorbim despre un îndelung proces de transformare, de convertire, care durează întreaga viaţă. Se trece de la o viaţă centrată pe propriul eu, la o viaţă centrată pe Isus.

Fisa tehnica

Autor
Valerio Albisetti
ISBN
978-973-1967-01-1
Pagini
136
Editura
PAULINE
Anul apariției
2008

S-ar putea sa-ti placa