DRUMUL SPRE CONȘTIENTIZARE

14,00 RON
Fara TVA

Te gândeşti adesea cum poţi fi liniştit şi mulţumit în iureşul vieţii cotidiene? Altfel spus, cum te poţi bucura de viaţă în permanenţă şi depăşi obstacolele cu seninătate? Ei bine, lucrurile sunt mai simple decât ţi-ai imagina. Nu trebuie să cauţi în exterior toate acestea. Nu în avere, distracţii, posesiuni materiale, dependenţe de orice tip, sau orice ţi-ar aduce satisfacţii temporare. Tot ce trebuie să faci este să iei o pauză. O pauză pentru a te asculta pe tine însuţi, pentru „a reflecta asupra viselor nerealizate ale sufletul.” O pauză pentru a-ţi conştientiza propria viaţă. 

Cantitate

Acesta este îndemnul lui Valerio Albisetti, fondatorul psihoterapiei spirituale creştine, autorul cărții „Drumul spre conştientizare”. Citind-o vei învăţa cum să porneşti pe drumul conştientizării: de ce este important să îţi goleşti mai întâi mintea, să abandonezi cel puţin un timp activităţile obişnuite, pentru a intra în casa sufletului tău şi a-l asculta. Lucrarea este un ghid practic spre conştientizarea propriei vocaţii, a redobândirii stimei de sine şi a trăirii unei vieţi autentice, în conformitate cu „planul lui Dumnezeu” pentru tine. Aşadar, să dăm curs invitaţiei autorului, şi să cunoaştem sensul profund al existenţei noastre, pentru a ne simţi „fiinţe umane împlinite, realizate în profunzime.”
Structurată în douăsprezece capitole, lucrarea de faţă te iniţiază pe drumul conştientizării, oferindu-ţi cheile pentru a atinge acea maturitate psiho-spirituală, acea armonie interioară, care se răsfrânge şi în exterior, după cum afirmă autorul. Vei înţelege cum îţi poţi transforma viaţa, cum îţi poţi reduce pasiunile, instinctele şi dependenţele ori acţiunile egoiste. Vei învăţa care este rolul ritualurilor creştine şi al rugăciunii în reducerea acestor "nevroze", după cum le numeşte autorul. Astfel vei reuşi nu doar să îţi înţelegi propriile pulsiuni şi limite, dar şi să le depăşeşti, reinterpretând relaţia ta cu stimulii externi, inclusiv în ceea ce priveşte relaţiile cu ceilalţi. Îţi vei redescoperi astfel valoarea, stima de sine, prin trăirea propriei vocaţii, a acelui dar pe care Dumnezeu ţi l-a dat încă de la naştere.
Nu lipsesc nici lecţiile de viaţă şi exemplele personale, pe care Albisetti le oferă spre a facilita înţelegerea şi a spori încrederea celui care porneşte pe acest drum. Pentru a trăi cu adevărat şi a găsi sensul vieţii este necesar să reducem această personalitate nevrotică, prin transformarea eului, prin convertirea inimii. Iar acest har de transformare nu vine decât prin reconectarea cu Dumnezeu, cu sursa energiei vieţii.

Fisa tehnica

Autor
Valerio Albisetti
ISBN
978-973-1967-40-0
Pagini
120
Editura
PAULINE
Anul apariției
2014

S-ar putea sa-ti placa