50 de îngeri pentru întregul an

16,00 RON
Fara TVA

În această carte e vorba despre comunicarea dintre oameni şi îngerul păzitor, care poate fi de mai multe feluri (50 în carte), şi anume: îngerul recunoştinţei sau îngerul răbdării, îngerul împăcării sau îngerul iubirii; fiecare e prezentat în parte, cu sfaturi pentru noi de a-l urma. Există un plic cu 50 de îngeraşi din carton colorat şi cu numere pe fiecare. Ideea e să extragi un număr corespunzător unui înger, să te laşi cuprins de un joc cu îngerii şi să reţii ceea ce îţi comunică ei. Se pare că de cele mai multe ori îţi pică exact îngerul de care ai tu nevoie. E ca un fel de horoscop, dar cu finalitate pozitivă şi care te obligă sa iei nişte atitudini concrete.

Cantitate

Exerciţiile spirituale ale sfântului din Loyola au ca scop să ne ajute a cunoaşte în Isus voinţa lui Dumnezeu cu privire la viaţa noastră.

În intenţia de a face cu­noscut participantului la exercitii voinţa lui Dumnezeu, tinzând aşadar la convertirea sa, porneste întotdeauna de la prezentarea unei pagini biblice, propunând acel tip de lectură a Scripturii cunoscut sub numele de lectio divina continuă. 

Volumul de faţă va fi de mare ajutor celor care vor să ţină exerciţii pornind de la textul biblic; celor care, predicând cuvântul lui Dumnezeu, vor să înţeleagă mai bine metoda lor pentru a-l călăuzi pe participant la a pune ordine în viaţa proprie, adică la cunoasterea si împlinirea vointei lui Dumnezeu; şi, de asemenea, celor care în drumul căutărilor personale doresc să se apropie de textul ignatian, dar, după ce au citit pri­mele pagini şi le-au găsit aride în limbaj, riscă să nu meargă mai departe.

Fisa tehnica

Autor
Anselm Grün
ISBN
973-7919-63-7
Pagini
177
Editura
GALAXIA GUTENBERG
Anul apariției
2007

S-ar putea sa-ti placa