Vino fii lumina mea Scrierile personale ale Sfintei din Calcutta

39,00 RON
Fara TVA

Viața și mesajul său continuă să fascineze. Această carte este, așadar, un răspuns la rugămintea multora dintre cei care au cunoscut-o, au iubit-o, au admirat-o și care doresc să cunoască motivația profundă a faptelor sale, izvorul puterii sale, rațiunea bucuriei, precum și intensitatea dragostei sale. Aceste pagini dezvăluie viața sa interioară, cu toată profunzimea și dramatismul său, și îmbogățesc și mai mult moștenirea spirituală pe care Maica Tereza a lăsat-o lumii.

Cantitate

Carlo Carretto (1910-1988) s-a născut într-o familie de ţăran; din nordul Italiei. Licenţiat în filosofie, i se interzice să profeseze din cauza opoziţiei sale faţă de fascism. Lider al Acţiunii Catolice, la 44 de ani ascultă de chemarea lui Dumnezeu, lasă totul şi devine călugăr în Sahara, în congregaţia Micilor Fraţi ai lui Isus, inspirată de Charles de Foucauld, „Pustnicul Saharei”.
După zece ani revine în Italia şi întemeiază la Spello, lângă Assisi, comunitatea Jesus Caritas. Va rămâne aici până la moarte, în ziua de 4 octombrie, sărbătoarea marelui Sfânt Francisc de Assisi. Glas profetic al timpului său, Carretto este autorul a optsprezece cărţi. Prezenta antologie - o culegere de meditaţii pentru fiecare zi a anului - oferă cititorului cele mai profunde pagini din întreaga operă.

Fisa tehnica

Autor
Coordonator: Brian Kolodiejchuk
ISBN
978-606-8326-58-0
Pagini
510
Editura
LAURETANE
Anul apariției
2016

S-ar putea sa-ti placa