CA FULGERUL VINE DIN ORIENT Relatări autobiografice, anecdote, reflecții spirituale și pastorale

14,00 RON
Fara TVA

Să ne întoarcem privirea către Orient, în acel punct geografic de unde răsare soarele. Aceasta este invitația constantă a Cuvântului lui Dumnezeu, care ne îndeamnă să privim spre Cristos, soarele dreptății și stea care luminează întunericul lumii și al vieții noastre.

Din Orientul lumii, astăzi strălucește și lumina unei Biserici tinere și vii, făcută rodnică de sângele martirilor, capabilă să transmită cu îndrăzneală bucuria Evangheliei. Această carte își propune să ne-o facă cunoscută mai îndeaproape, dând glas istoriei și slujirii pastorale a cardinalului Lazzaro You Heung-sik, chemat de Papa Francisc la conducerea Dicasterului pentru Cler. 

Cantitate

Din acest dialog, direct și sincer, cu părintele Francesco Cosentino, se ivește un entuziasm molipsitor, dar apar mai ales puncte de reflecție pentru viitorul credinței şi pentru Biserica de mâine. „Căci aşa cum fulgerul vine de la răsărit şi luminează până la apus” (Mt 24,27), reiese din aceste pagini o lumină care ne încălzește inimile și ne luminează drumul.

Fisa tehnica

Autor
LAZZARO YOU HEUNG-SIK
ISBN
978-973-1967-78-3
Pagini
88
Editura
PAULINE
Anul apariției
2024

S-ar putea sa-ti placa