Pildele unui preot de țară Vol III

40,00 RON
Fara TVA

Părintele Pierre Trevet, cu tolba mereu plină de idei, revine cu alte noi povestiri savuroase și hrănitoare pentru credința noastră în Dumnezeu.

În acest al treilea volum ne sunt propuse parabole despre diferitele etape ale vieții, de la naștere la întoarcerea noastră la Domnul, trecând prin perioadele copilăriei și adolescenței, fără a uita momentele importante ale vârstei adulte.

Cantitate

Părinții, cateheții și animatorii diferitelor grupuri parohiale vor regăsi în paginile acestei cărți numeroase parabole, cuvinte de duh, anecdote și glume prin care să capteze atenția, să ilustreze o învățătură, să hrănească reflecția sau pur și simplu să distreze publicul, făcându-l în același timp să savureze înțelepciunea vieții creștinești.

Și chiar dacă nu vă regăsiți în niciuna dintre categoriile enumerate aici, paginile acestei cărți vă vor încânta cu siguranță.

Pierre Trevet este preot al Diecezei franceze Puy-en-Velay. Pe lângă responsabilitatea de paroh, de îndrumător spiritual al Echipelor Notre-Dame și de acompaniator în cadrul Centrelor de Pregătire pentru Căsătorie (CPM), este și realizatorul unei cronici cotidiene la postul de radio RCF-Le Puy, intitulată Paraboles et fariboles. Pierre Trevet este ferm convins că umorul este un mijloc eficace prin care se pot comunica mesaje spirituale foarte importante. La Editura Viața Creștină, acesta este cel de-al treilea volum al foarte cunoscutei sale lucrări Paraboles d’un curé de campagne – Pildele unui preot de țară.

Fisa tehnica

Autor
pr. Pierre Trevet
ISBN
978-973-674-213-2
Pagini
356
Editura
VIAȚA CREȘTINĂ
Anul apariției
2023

S-ar putea sa-ti placa