Destăinuirile unui exorcist

49,00 RON
Fara TVA

Aşa cum ne-a obişnuit, părintele Gabriele Amorth, renumitul exorcist şef al Romei, dezvoltă subiectele cheie ale ministerului exorcismului, acoperind detalii importante despre problemele demonice sau oculte. El foloseşte exemple concrete din experiențele sale şi ale altor exorcişti pentru a-şi ilustra și susține punctele de vedere.

Din moment ce sectele satanice, ocultismul, curentele neospiritiste, astrologii și ghicitoarele sunt atât de răspândite în zilele noastre, părintele Amorth se întreabă de ce este atât de dificil astăzi să găseşti un exorcist sau un preot expert în acest domeniu?

Cantitate

Noua carte a părintelui Amorth răspunde la aceste întrebări şi la multe altele, susținându-şi discursul cu o bogată expunere a experiențelor de care a avut parte. Un manual valoros, practic şi instructiv pentru preoți și laici, despre cum să ajute pe mulți dintre cei care suferă.

Din cuprins:

Căutăm exorcist ● Recunoaşterea simptomelor ● Tipuri de vrăji ● Primele ,,binecuvântări" ● Exorcismele ● Rugăciunile de eliberare ● Cum reacţionează diavolul ● Efectele exorcismului ● Posedare şi eliberare ● Dificultăţi şi probleme deschise ● Rolul central al lui Cristos ● Puterea Satanei ● Cristos l-a biruit pe Satana ● Biserica şi diavolul ● Cine poate alunga diavolii? ● Ajutoarele ● Apă, ulei, sare sfinţită ● Infestări ● Exorcisme în case ● Încă ceva despre magie ● O amintire legată de padre Pio ● Concluzie

Părintele Gabriele Amorth (1925-2016) a fost cel mai mare exorcist din lume şi un mariolog dedicat. A intrat în Societatea Sfântul Paul în 1947, iar în 1954 a primit hirotonirea întru preoţie. În 1985 a fost numit exorcist al diecezei de Roma, exercitând până la sfârşitul vieții acest delicat minister. În 1990 a fondat Asociația internațională a exorciştilor, al cărei preşedinte a fost până în 2000. A scris foarte multe cărţi, care i-au adus o recunoaștere mondială. În cei peste 60 de ani de preoție a făcut 160 000 de exorcisme, ajutând în felul acesta mii de persoane aflate sub influenţa celui rău.

Fisa tehnica

Autor
Gabriele Amorth
ISBN
978-630-6524-33-4
Pagini
280
Editura
GALAXIA GUTENBERG
Anul apariției
2022

S-ar putea sa-ti placa