Șapte păcate capitale

35,00 RON
Fara TVA

ȘAPTE PĂCATE CAPITALE
Cum să biruim păcatul și patimile după învățătura Sf. Toma din Aquino

Cantitate

LENEA? „Fii serios. Muncește mai inteligent, nu mai mult.” Trândăvia este un păcat? „Dacă este să credem tradiția creștină, simplul act de lenevie te poate trimite în iad!” (Sugerând, probabil, că este un lucru bun faptul că suntem „post-creștini!)

Oare nu este INVIDIA bună pentru cauzele de egalitate și dreptate socială? De ce nu ar trebui să fim triști când ceilalți sunt mai bogați decât noi și au lucruri pe care noi nu le avem? De ce nu ar trebui să fim fericiți dacă ei își pierd averea sau li se ia împotriva voinței lor?

Ce este în neregulă cu AVARIȚIA? Cel care moare cu cele mai multe jucării câștigă, nu? Îți amintești replica din filmul Wall Street, care spune că „iubirea de bani este bună”?

SLAVA DEȘARTĂ? Unde ne-am afla fără MÂNDRIE? Am auzit cu toții de mândria Neagră, mândria gay, mândria școlii, mândria echipei, și despre ce nu ar trebui să fie învățați elevii pentru a-și dezvolta o stimă de sine înaltă?

Când ai auzit ultima dată o predică despre LĂCOMIE? „Supraestimeaz-o pe a mea, te rog – și grăbește-te! Trebuie să ajung acasă să mă uit la Food Channel (de fapt am la dispoziție mai multe canale culinare).

Cât de demodat trebuie să fii ca să consideri că DESFRÂUL este un păcat, de vreme ce ni s-a spus timp de mai bine de cincizeci de ani, „Dacă te face să te simți bine, fă-o!” La urma urmelor, nu suntem în sfârșit eliberați sexual?

Și spune-mi, ce este în neregulă cu FURIA? ”Băieții buni termină ultimii!” Oare mamele nu ar trebui să fie „MÂNIOASE” când vine vorba de șoferii beți? Oare urmează să devenim o nație de mămăligari?

Când vei fi terminat de citit această carte, vei recunoaște din nou calea către paradis. Vei avea o viziune mai pătrunzătoare, o mai pronunțată capacitate de a evalua câmpul spiritual; și, ca rezultat, pașii tăi vor fi mai hotărâți. Vei fi călăuzit către o examinare pătrunzătoare a conștiinței, vei primi sfaturi practice pentru a învinge păcatele și a cultiva virtuțile, și vei fi inițiat în mijloacele puternice ale harului pe care Cristos le-a încredințat Bisericii. Și nu am nici o îndoială că, la fel ca și mine, îl vei recunoaște pe dr. Kevin Vost ca pe unul dintre cei mai înzestrați transmițători ai înțelepciunii divine și veșnice a Bisericii.

Fisa tehnica

Autor
Kevin Vost
ISBN
978-973-141-855-1
Pagini
220
Editura
GALAXIA GUTENBERG
Anul apariției
2022

S-ar putea sa-ti placa