Dumnezeu este mai frumos decât diavolul Testament spiritual

25,00 RON
Fara TVA

După 60 de ani de viață preoțească și 25 de ani de activitate ca exorcist, pr. Amorth ne încredințează acest testament uman și spiritual despre care spune: „Este bine, drept și de folos să vestim într-o carte cum Domnul nostru este în mod absolut mai frumos și mai atrăgător decât diavolul. Cărțile pe care le-am publicat până acum au fost, mai degrabă, „descrieri” ale diavolului, ale fenomenelor oculte, ale posesiilor demonice, ale exorcismului și altele de același fel. În aceste pagini, îl pun în prim plan, pe bună dreptate, pe Domnul nostru, astfel încât să atragă la sine pentru a ne detașa de rău”.
În ceea ce îl privește direct pe diavol, în lucrarea de față, autorul s-a referit, cu precădere, la slujirea sa și la cărțile pe care le-a scris, extrăgând esențialul.

Cantitate

În acest interviu pe lângă discuțiile despre Dumnezeu și diavol, mai sunt abordate și alte teme, dintre care amintim: binele și răul, diversele religii, Sfânta Scriptură, poruncile, rugăciunea, ispitirile lui Isus, relația tată-fiu, iubirea dușmanilor. De asemenea, aduce în atenție și situații de o mare actualitate, precum puterea mass-mediei sau a masoneriei.
Conținutul acestui interviu a fost redactat de pr. Angelo, iar apoi revăzut, integrat și aprobat în forma sa finală de pr. Amorth. Iată motivul pentru care cartea îl are ca autor pe pr. Amorth, putând fi considerată Testamentul său spiritual.

Fisa tehnica

Autor
pr. Gabriele Amorth
ISBN
978-973-1967-707
Pagini
168
Editura
PAULINE
Anul apariției
2022

S-ar putea sa-ti placa