Da vieții

4,00 RON
Fara TVA

În lumea noastră s-a întins o mare tristeţe, o tristeţe aproape fără leac. Trăim într-un mare pustiu. Pustiul este o ţară în care nu mai creşte nimic, o ţară fără bucurie şi tihnă, o ţară în care oamenii nu mai există unii pentru alţii. Astăzi există mulţi oameni care posedă prea mult şi nu se mai bucură de nimic, care nu mai pot gusta nimic.

Cantitate

Pentru mine, iubirea este o minunată forţă vitală dezvoltată vădit şi din plin de Isus din Nazaret. Aud glasul lui, cum strigă în pustiu: «Dacă îi este sete cuiva, să vină la mine şi să bea. Apa pe care eu v-o dau, va deveni izvor în voi. Un fluviu de apă vie va izvorî din voi». Unde este un izvor, acolo poate şi o oază să crească. Apa este un puternic element natural. O picătură poate să dea unei flori puterea de a se ridica din nou.
Numai apa poate să transforme un deşert. Apa este viaţă. Iubirea este apă vie.
Dragi prieteni, hai să fim, într-un mare deşert, mici purtători de apă, o mică oază. Oamenii simpli şi buni sunt astăzi singurii plămâni prin care lumea noastră mai poate să primească aer. Curaj şi încredere! Văd oameni la orizont, oameni din toate clasele şi păturile sociale şi lagărele. Este în devenire o nouă lume. Creşte o nouă conştiinţă a valorilor, care ni s-au pierdut prin progresul teh-nico-ştiinţific. Vine lumina şi, o dată cu ea, curajul şi încrederea.
Phil Bosmans

Fisa tehnica

Autor
Phil Bosmans
ISBN
973-98031-5-6
Pagini
64
Editura
ARCB
Anul apariției
1997

S-ar putea sa-ti placa