Pacea inimii

37,00 RON
Fara TVA

CUPRINS:
1. FRUSTRAREA
2. FILOZOFIA ANXIETĂȚII
3. ORIGINEA CONFLICTELOR ȘI REZOLVAREA LOR
4. OARE DUMNEZEU ESTE GREU DE GĂSIT?
5. ÎNTRISTAREA PATOLOGICĂ ȘI NEGAREA VINOVĂȚIEI
6. CERCETAREA CUGETULUI
7. PSIHANALIZĂ ȘI SPOVEDANIE
8. SEXUL ȘI IUBIREA DE DUMNEZEU
9. REPRIMARE ȘI EXPRIMARE DE SINE
10. REMUȘCARE ȘI IERTARE
11. FRICA DE MOARTE
12. PSIHOLOGIA CONVERTIRII
13. TEOLOGIA CONVERTIRII
14. CONSECINȚELE CONVERTIRII

Cantitate

PICĂTURI DE ÎNȚELEPCIUNE DESPRE CUM POȚI AFLA ÎN VIAȚĂ SENINĂTATEA ȘI BUCURIA De ce nu putem avea pacea minții fără pacea inimii.

„Pacea inimii [demonstrează] faptul că toate conflictele lăuntrice pot fi rezolvate prin stingerea lor în Dumnezeu. Cei care se întreabă în legătură cu numeroasele reușite ale autorului de a aduce în Biserica Catolică personalități bine-cunoscute vor descoperi în aceste capitole o imagine interesantă a puterii sale de convingere.”
– The New York Times Book Review
„Probabil cel mai convingător orator romano-catolic din America de astăzi... Sheen... analizează problemele lăuntrice ale omului postbelic frustrat, făcând religia actuală, atractivă și necesară pentru omul de astăzi, nefericit și alergic la Dumnezeu.”
– Library Journal
„Mulți cititori vor descoperi că această carte este exact ceea ce așteptau... fiindcă ar putea fi etichetată drept lectură obligatorie pentru toți psihiatrii și lectură recomandată pentru toți oamenii care caută pacea inimii.”
– Booklist
„Sheen își începe cartea acolo unde cititorii de volume de dezvoltare personală se simt cel mai acasă...pe tărâmul psihologiei. Într-adevăr, pacientul unui psihiatru ar putea dobândi pacea minții, dar creștinul obține ceva mult mai bun – pacea sufletului.”
– Time Magazine
„Scriitura este limpede și plină de forță, logica adesea strălucitoare... Este o experiență plină de satisfacții pentru orice cititor, iar cei de alte religii sau fără religie o vor savura chiar și atunci când se află în dezacord.”
– Catholic World
„Nu doar catolicii, ci toți cei interesați să descopere punctul de vedere al unuia dintre gânditorii catolici de prim rang, vor fi interesați de această carte.”
– Kirkus Magazine

Fisa tehnica

Autor
Fulton Sheen
ISBN
978-973-141-910-7
Pagini
392
Editura
GALAXIA GUTENBERG
Anul apariției
2021

S-ar putea sa-ti placa