Psalmii

35,00 RON
Fara TVA

Traducerea si comentariile exegetice ale celor 150 de psalmi este semnata de parintele profesor Alois Bulai si de regretatul parinte profesor Anton Budau, care a trecut la Domnul în anul 1997, si de parintele Iosif Rachiteanu. Volumul beneficiaza de o prezentare grafica frumoasa, iar limbajul este literar si în deplina conformitate cu normele academice în vigoare.

Cantitate

Textul propriu-zis al psalmilor este precedat de o introducere generală, în care sunt prezentați autorii, limba, contextul social și cultural care a favorizat apariția psalmilor; această introducere fiind utilă celor mai puțin familiarizați cu exegeza scripturistică. Tematica variată a psalmilor (psalmi de laudă, de mulțumire, de pocăință, pentru răposați etc.) face ca această lucrare să devină o adevărată carte de rugăciuni, utilă pentru fiecare moment al vieții. 
Lucrarea apare cu „speranța de a facilita o posibilă înțelegere mai aprofundată a acestui tezaur inepuizabil de rugăciune și spiritualitate”, după cum spun autorii în „Introducere”.
Acest volum se adresează tuturor credincioșilor, indiferent de confesiune, și poate constitui un prim îndrumar în cunoașterea și contemplare frumuseții lui Dumnezeu.
A. Dumitrescu

Fisa tehnica

Autor
traducere: Alois Bulai, Anton Budău, Iosif Răchiteanu
ISBN
973-8474-63-9
Pagini
583
Editura
SAPIENTIA
Anul apariției
2005

S-ar putea sa-ti placa