ARATĂ-MI CHIPUL TĂU Către intimitatea cu Dumnezeu

21,00 RON
Fara TVA

Această carte se oferă să fie un tovarăş de drum pentru cei care doresc să înceapă sau să reînceapă experienţa cu Dumnezeu, şi pentru cei care vor să pătrundă mai adânc în misterul insondabil al lui Dumnezeu. Dezvăluie întregul itinerar către Dumnezeu, de la primii paşi până la profunzimile contemplaţiei.

Cantitate

„Dacă persoana contemplativă continuă să avanseze pe căile obscure ale misterului lui Dumnezeu, puteri necunoscute izvorâte din iubire vor împinge omul către Dumnezeu, de-a lungul unui itinerar în care Dumnezeu devine tot mai mult totul, unicul, absolutul”.
Tot mai mult, se observă în Biserică, exigenţa de a ne întoarce la rugăciune, de a redescoperi enorma bogăţie a acestei practici spirituale. Toi mai mulţi caută să experimenteze misterul lui Dumnezeu. Sunt atraşi de fascinaţia lui Dumnezeu.
În această carte se propune un itinerar care ne conduce să descoperim cum să ne rugăm, care sunt dificultăţile care însoţesc rugăciunea şi ne oferă sugestii pentru a le depăşi.
Dintre temele tratate în cele 6 capitole amintim: drama credinţei, tăcerea lui Dumnezeu, noaptea obscură, liniştea interioară, poziţii şi circumstanţe în rugăciune, adorare şi contemplaţie, trecerea de la egoism la iubire, Isus în rugăciune etc.

Fisa tehnica

Autor
Ignacio Larrañaga
ISBN
973-1967-00-4
Pagini
464
Editura
PAULINE
Anul apariției
2008

S-ar putea sa-ti placa